ONZE WERKWIJZE

Alleen fotografie en een video of ook de deskundigheid van een verkoopstyliste en plattegronden van uw woning. Alles is mogelijk!

FOTOGRAFIE

Naast het fotograferen van je woning zijn er ook mogelijkheden voor het laten maken van een 360-graden foto, een hoogtefoto of een video. Mocht het weer op de dag van de fotoshoot tegenvallen, dan komen we op een andere dag terug voor de buitenfoto’s. De woning van binnen fotograferen kan altijd doorgaan. Zelfs bij bewolkt weer is het (juist zeer goed) mogelijk een perfecte foto te maken. Hoewel we er vanuit gaan dat de woning niet heel lang te koop staat, kan het zijn dat de seizoenen wisselen en bijvoorbeeld een sneeuwfoto niet meer past bij het jaargetijde van dat moment. Wij komen dan langs om een nieuwe voorfoto te maken.

VERKOOPSTYLING EN PLATTEGRONDEN

LemonShot werkt samen met onder andere verkoopstylisten van House2Style en Fiona’s Vision en Wiling Styling. De verkoopstyliste doet altijd eerst een intake en geeft je tips voor het verkoop klaar maken van uw huis.

We spreken we een dag af wanneer de verkoopstyliste samen met de fotograaf langs komt voor de foto-shoot. De styliste heeft altijd accessoires bij zich om de woning zo goed mogelijk te presenteren.

Daarnaast werken we samen met plattegrond tekenaars. Zij staan garant voor het inmeten van uw woning volgens de NEN 2580 en maken een 2D en 3D plattegrond. Ook kun je er terecht voor het energielabel van je woning.

MAKELAAR

Heb je advies nodig bij het kiezen van een makelaar? Wil je zelf de woning gaan verkopen en wil je hulp bij het opstellen van de aanbiedingstekst? Tabitha is ook gecertificeerd KRMT makelaar. Hoewel zij zich vooral richt op de fotografie, kan zij  je advies geven op allerlei gebieden. Door haar grote netwerk in de makelaardij kan zij een makelaar aanbevelen die bij je wensen past.

REACTIE VAN EEN KLANT

Wat een mooie foto’s! Wij zijn zeer tevreden. We hebben de afgelopen dagen al contact gehad met een makelaar en de verkoop weer op gestart met jullie foto’s. We hebben nu goede moed!
En wat een snelle service. Ik kon de foto’s meteen de volgende dag laten zien aan de makelaar, super.
Jullie beiden ontzettend bedankt voor jullie werk, advies en gezelligheid. Inspirerend om te zien hoe jullie werken en creatief zijn.