ONZE WERKWIJZE

Alleen fotografie en een video of ook de deskundigheid van een verkoopstyliste en plattegronden van uw woning. Alles is mogelijk!

LemonShot fotografie werkt samen met makelaars, verkoopstylisten, interieurarchitecten, hoveniers, aannemers en plattegrond-tekenaars. Samen vormen wij een sterk team met als doel een presentatie van je woning op topniveau!

Iedereen die een woning zoekt, kijkt op Funda. Het aanbod is zeer groot is en na het zien van de eerste foto van jouw woning besluit de potentiële koper al of hij interesse heeft. Het bekende gezegde dat je ‘maar één kans hebt op een eerste indruk’ geldt ook hier.

Laat LemonShot fotografie de presentatie van je woning maken, dan krijg je gegarandeerd meer mensen die jouw woning zullen zien!

Een woning verkopen is in deze tijd meer dan alleen wat losse spullen opruimen en een aantal foto’s maken. De presentatie van je woning is net zo belangrijk als de prijs. Samen met de makelaar en de verkoopstyliste helpt LemonShot je met het verkopen van je woning. Wij brengen extra sfeer .

FOTOGRAFIE

Naast het fotograferen van je woning zijn er ook mogelijkheden voor het laten maken van een 360-graden foto, een hoogtefoto of een video. Mocht het weer op de dag van de fotoshoot tegenvallen, dan komen we op een andere dag terug voor de buitenfoto’s. De woning van binnen fotograferen kan altijd doorgaan. Zelfs bij bewolkt weer is het (juist zeer goed) mogelijk een perfecte foto te maken. Hoewel we er vanuit gaan dat de woning niet heel lang te koop staat, kan het zijn dat de seizoenen wisselen en bijvoorbeeld een sneeuwfoto niet meer past bij het jaargetijde van dat moment. Wij komen dan langs om een nieuwe voorfoto te maken.

VERKOOPSTYLING EN PLATTEGRONDEN

LemonShot werkt samen met onder andere verkoopstylisten van House2Style en Fiona’s Vision en Wiling Styling. De verkoopstyliste doet altijd eerst een intake en geeft je tips voor het verkoop klaar maken van uw huis.

We spreken we een dag af wanneer de verkoopstyliste samen met de fotograaf langs komt voor de foto-shoot. De styliste heeft altijd accessoires bij zich om de woning zo goed mogelijk te presenteren.

Daarnaast werken we samen met plattegrond tekenaars. Zij staan garant voor het inmeten van uw woning volgens de NEN 2580 en maken een 2D en 3D plattegrond. Ook kun je er terecht voor het energielabel van je woning.

MAKELAAR

Heb je advies nodig bij het kiezen van een makelaar? Wil je zelf de woning gaan verkopen en wil je hulp bij het opstellen van de aanbiedingstekst? Tabitha is ook gecertificeerd KRMT makelaar. Hoewel zij zich vooral richt op de fotografie, kan zij  je advies geven op allerlei gebieden. Door haar grote netwerk in de makelaardij kan zij een makelaar aanbevelen die bij je wensen past.