Matterport 3D Scan

Is er geen tijd voor een tweede bezichtiging? Matterport geeft de oplossing!

In deze snelle en schaarse huizenmarkt hoort de makelaar vaak dat er te weinig tijd wordt gegeven om een woning te bezichtigen voordat de potentiële koper een bod uitbrengt. De Matterport Scan brengt de woning precies in beeld met alle details. Vanuit de luie stoel thuis kan de kijker nogmaals door de woning heen lopen alsof hij er weer midden in staat. Meer gelegenheid om rustig te bedenken welk bod je wil gaan neerleggen voor een van de grootste aankopen die je kunt doen in je leven.

Matterport

Een bijzondere manier om uw woning te presenteren

De Matterport scan bestaat uit soms wel 80 scans die op de verschillende verdiepingen zijn gemaakt. Al deze scans worden geupload naar een server waar Matterport deze tot 1 woning maakt. Elke verdieping en soms zelfs een tuin komen in de scan volledig tot zijn recht

MATTERTAGS: Heeft u een Lijst van Zaken dan kunnen er Tags bij deze spullen worden geplaatst met meer uitleg

De Matterport camera draait in de rondte en maakt op elk punt 6 foto’s. Alles wordt tot in detail meegenomen. Naast de scan kunt u ook een video, walk-through en plattegronden ontvangen .

“Take your buildings online with Matterport to design, build, promote, and manage your most valuable asset at your fingertips ”

Matterport