DE FOTOGRAAF – TABITHA LEMON

Gespecialiseerd in interieur en architectuur fotografie en werkzaam voor makelaars, woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren. Daarnaast maak ik zakelijke portretten, bedrijfsreportages, evenementen en productfoto’s. Bedrijven weten mij te vinden voor het maken van sfeervolle reportages die de cultuur en uitstraling van hun bedrijf weergeven.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als makelaar in de Haagse regio. Omdat ik zelf vele woningen heb verkocht, weet ik als geen ander wat een koper aanspreekt in een woning en welke foto’s een potentiële koper uitnodigen om een woning van binnen te komen bekijken. Juist een realistisch beeld van de woning zorgt voor een goede eerste indruk.

Door mijn kennis van de makelaardij en de fotografie te combineren kan ik je helpen in het hele proces van de verkoop van je woning.  Ik ben ingeschreven in het KRMT- register van Vastgoedcert. Mijn vakkennis blijft up to date door jaarlijkse hercertificering voor NVM kandidaat makelaars. Daarnaast val ik ook in tijdens ziekte en vakantie bij de makelaars waar ik voor fotografeer.

Ik ben opgeleid door House of KIKI en ben ik als Verkoopstyliste aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten.