DIENSTEN VAN LEMONSHOT

Alleen fotografie en een video of ook de deskundigheid van een verkoopstyliste en plattegronden van uw woning. Alles is mogelijk!

Ik werk samen met makelaars, verkoopstylisten, interieurarchitecten, drone-piloot, hoveniers en aannemers. Samen vormen wij een sterk team met als doel een presentatie van je woning op topniveau!

Iedereen die een woning zoekt, kijkt op Funda. Het aanbod is groot is en na het zien van de eerste foto van jouw woning besluit de potentiële koper al of hij interesse heeft. Het bekende gezegde dat je ‘maar één kans hebt op een eerste indruk’ geldt ook hier.

Een woning verkopen is in deze tijd meer dan alleen wat losse spullen opruimen en een aantal foto’s maken. De presentatie van je woning is net zo belangrijk als de prijs. Samen met je makelaar help ik je met de verkoop van je woning.

FOTOGRAFIE

Naast het fotograferen van je woning zijn er ook mogelijkheden voor het laten maken van een 360-graden foto, een hoogtefoto of een video. Mocht het weer op de dag van de fotoshoot tegenvallen, dan kom ik op een andere dag terug voor de buitenfoto’s. De woning van binnen fotograferen kan altijd doorgaan. Zelfs bij bewolkt weer is het (juist zeer goed) mogelijk een perfecte foto te maken. Hoewel we er vanuit gaan dat de woning niet heel lang te koop staat, kan het zijn dat de seizoenen wisselen en bijvoorbeeld een sneeuwfoto niet meer past bij het jaargetijde van dat moment. Ik kom dan langs om een nieuwe voorfoto te maken.

 

VERKOOPSTYLING

Wil je graag gebruik maken van verkoopstyling bij je fotoshoot, dan plannen we eerst een (telefonische) intake. Ik geef je dan per ruimte tips wat je beter alvast kunt inpakken en welke items je kunt gebruiken voor de aankleding van de kamer. Ook kan het verven van een wand in een neutrale kleur een goede keuze zijn voor de beste presentatie van je woning.

Daarna spreken we een dag af voor het de fotoshoot. Voorafgaand aan de fotoshoot maken we een rondje door de woning en gaan per kamer de laatste hand leggen aan de styling. Eventueel kan ik accessoires meenemen om de woning af te stylen.

 

MEUBELVERHUUR

Ik werk samen met een team van verkoopstylisten. De verkoopstylisten van House2Style: Tabitha en Priskilla Laarman hebben ook een jarenlange ervaring in de vastgoedbranche. Mocht u een lege woning gaan verkopen dan kunnen zij je helpen met meubelverhuur. Zij volgen alle laatste trends in de interieurbranche en hebben een zeer breed assortiment om je woning aan te kleden van meubels tot verlichting.

MAKELAAR

Heb je advies nodig bij het kiezen van een makelaar? Wil je zelf de woning gaan verkopen en wil je hulp bij het opstellen van de aanbiedingstekst? Ik ben gecertificeerd KRMT makelaar. Hoewel ik me vooral richt op de fotografie, kan ik je advies geven op allerlei gebieden. Door mijn grote netwerk in de makelaardij kan ik je een makelaar aanbevelen die bij je wensen past.

PLATTEGRONDEN

Plattegronden worden gemaakt volgens de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). Je ontvangt een meetrapport, een 2D én 3D plattegrond. Deze plattegronden kun je plaatsen op Funda door middel van het bijgeleverde .fml bestand.