Woning Fotografie

Één kans op een eerste indruk

Ik werk samen met makelaars, verkoopstylisten, interieurarchitecten, drone-piloten, hoveniers en aannemers. Samen vormen wij een sterk team met als doel een presentatie van de woning op topniveau!

Iedereen die een woning zoekt, kijkt op Funda. Het aanbod is groot is en na het zien van de eerste foto van de woning besluit de potentiële koper al of hij interesse heeft. Het bekende gezegde dat je ‘maar één kans hebt op een eerste indruk’ geldt ook hier.

Een woning verkopen is in deze tijd meer dan alleen wat losse spullen opruimen en een aantal foto’s maken. De presentatie van de woning is net zo belangrijk als de prijs. En goed gepresenteerde woningen worden meer bezichtigd wat de verkoopprijs ten goede kan komen.

Mogelijkheden

Fotografie – Video – 360 Graden Foto – Drone – Plattegronden – Verkoopstyling

Bent u op zoek naar een complete presentatie dan bent u bij LemonShot aan het goede adres. Zet u de woning op Funda, dan is het goed om te weten dat hoe meer ‘producten’ u bij ze plaatst, hoe hoger u in de ranking komt. Ik vertel u graag meer.

Tips voor de fotoshoot

Alvast een paar tips om uw woning verkoop klaar te maken

Badkamer: Ruim zoveel mogelijk losse spullen op. Een parfumflesje en een mooi badproduct kunnen als decoratie worden gebruikt. Leg alvast wat handdoeken klaar die gestyled kunnen worden bij het eventuele bad. Open ook de raambekleding. Licht is een van de belangrijkste dingen voor zowel de fotografie als de verkoop.  

Heeft u een inloopkast. Ook deze wordt gezien tijdens de fotoshoot en de bezichtiging. Hang kleding op kleur en zorg dat het rek niet te vol is. Daarmee creëer je ruimte.

Een aangekleed balkon staat natuurlijk een stuk gezelliger. Leg alle kussens op de stoelen en leg er wat extra kussens bij en bijvoorbeeld een plaid, eventueel tijdelijk geleend uit de woonkamer.

Interesse?

Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen?

Fotoshoots vanaf  € 299,-

Fotoshoot, video en 360 graden foto: vanaf € 375,-

Plattegronden (2D en 3D en een meetrapport BBMI): € 199,-  (tot 150m2)

Matterport 3D scan tot 150m2 : € 399,- Is uw woning groter, neem contact op voor een offerte.

  • Inclusief hosting voor 6 maanden (Verlenging Matterport hosting per half jaar: € 75,-)

Drone: prijs op aanvraag

Interesse in een samenwerking? Ik kom graag langs om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. Reiskosten binnen een straal van 20 km van Amsterdam zijn inclusief. Parkeerkosten worden doorberekend.

“Thank you so much, they are AMAZING! Tabitha managed to very well capture the atmosphere of our home and the vivacity of the plein! ”

Verkoper uit Amsterdam

“Wat zijn de foto’s ongelooflijk mooi geworden!”

Verkoper uit Rotterdam